Logowanie

Wypełnij poniższe pola, aby zalogować się na Swoje konto:

E-mail:

Hasło:

Zaloguj się
Zaloguj się

Jeśli jeszcze nie posiadasz konta to w każdej chwili możesz się zarejestrować, wypełniając krótki formularz znajdujący sie na poniższej stronie:

Rejestracja konta na www.CRETE.pl

Rejestracja jest całkowicie darmowa. Do aktywacji konta niezbędne jest posiadanie działającej skrzynki e-mail do której będzie przypisany Twój profil. Twoje dane przetwarzane będą jedynie w zakresie wyświetlania komentarzy. Nie przekazujemy ich do partnerów zewnętrznych. Na adres mailowy nie są wysyłane żadne oferty marketingowe. Rejestrując się wyrażasz zgodę na taki zakres przetwarzania danych. Kontakt z administratorem danych możliwy jest pod adresem [email protected].

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
 mój plan na to lato to powrót do Plakias
 Nagranie wideo na miejscu zdarzenia https://foggingnews.me/Bavgywyhabb
 Nas też to czeka, a na Kretę to trzeba będzie pewnie jeździć z wodą własną.
gość PiotrWie  To my chyba jednak pojedziemy tak jak planowaliśmy w kwietniu i maju na Cyklady - mamy w planach Paros, Iraklię, Amorgos, Koufonissię i Schinoussę.

Ciekawe miejsca na Krecie

CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera