Ruchoma pocztówka - Prom z Agia Roumeli

data_2015-10-19 21:06:37 2015-10-19 21:06:37

Prawdziwym zakończeniem wycieczki do wąwozu Samaria jest rejs w kierunku Paleochory lub Chora Sfakion. Zapraszamy Was do obejrzenia kilku ujęć z tego rejsu. Przy okazji przypominamy Wam o naszym kanale na youtube, gdzie znajdziecie więcej naszych filmów:
http://www.youtube.com/c/CretePl

Piotrek,  data_2015-10-19 21:06:37 2015-10-19 21:06:37
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
zobacz pozostałe aktualności z tego miesiąca »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Krzysztof Zarębski
2015-10-19 17:18:11

a subskrybnąłem sobie...;)

1
 CRETE
CRETE
2015-10-19 18:19:21

My już wcześniej podglądamy Cię na youtube :)

Ewelina Lawska
2015-10-19 17:22:50

przyznam szczerze że jak tylko statek odbił z Agia Roumeli, poszłam spać i przespałam cały rejs jak dziecko (nie byłam jedyna), więc tych widoków nawet nie pamiętam :)

1
 CRETE
CRETE
2015-10-19 17:27:24

Masz zatem okazję odrobić zaległości... choć trochę :D

Anna Ziębaczewska
2015-10-19 17:27:54

Loutro :) pięknie tam, kolor wody ...

1
 CRETE
CRETE
2015-10-19 17:33:09

Tym razem to nie Loutro tylko Agia Roumeli :) Choć Loutro też jest przepięknie położone.

Wiesław Burzak
2015-10-19 17:37:49

Chwila na odpoczynek po intensywnym spacerze.

1
Alicja Mazanowska
2015-10-19 17:46:16

To był super rejs z pięknymi widokami :) Urban ;)

2
 Urban Grzegorz Kępa
Urban Grzegorz Kępa
2015-10-19 17:47:12

I papierem toaletowym w koszach na śmieci :P

1
 CRETE
CRETE
2015-10-19 17:55:36

Z tym papierem to tak jest na wyspach greckich ;-)

1
 Urban Grzegorz Kępa
Urban Grzegorz Kępa
2015-10-19 18:01:12

W Rumunii w gorzej skanalizowanych częściach, nawet Bukaresztu, też. A w Turcji to podobno też norma.
Nie mówię, że mi przeszkadza. Ot, lokalny, brązowy koloryt :P

1
 CRETE
CRETE
2015-10-19 18:06:36

No dokładnie :D

Karolina Zubrzycka
2015-10-19 17:48:14

Piękne ! Piękne!!!!!

1
Paulina Blaszka
2015-10-19 17:52:26

Pamiętam <3

1
Radek Madej
2015-10-19 18:05:26

Można powiedzieć że ten rejs to taka mała nagroda dla wszystkich co przeszli Samarię ;) Odpoczywać i podziwiać.

2
 CRETE
CRETE
2015-10-19 18:23:06

Te rejsy to także doskonała okazja do obserwowania kreteńskiego wybrzeża od strony morza. Warto wspomnieć choćby o takich miejscach jak zatoka Lissos, wąwóz Aradena z plażą Marmara, Loutro, plaża Glyka Nera, Chora Sfakion czy też kręta droga do Anopoli. Naszym zdaniem niesamowity kawałek Krety :)

3
 Radek Madej
Radek Madej
2015-10-19 18:27:16

Tak, dokładnie. Atrakcji również dodają kierowcy autobusów w drodze do Impros;)

1
Elżbieta Karbowska
2015-10-20 08:43:06

Zgadzam się z Panem ,Panie Radku,ale warto to zobaczyć,pozdrawiam

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10153213493397551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera