Booking.com

VIII Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej w Łodzi

data_2015-09-29 19:50:40 2015-09-29 19:50:40

Już w najbliższy weekend od piątku aż do niedzieli w Łodzi ruszają Targi Żywności Ekologicznej i Regionalnej NATURA FOOD 2015. Podobnie jak w roku ubiegłym w imprezie tej weźmie udział zaprzyjaźniony z nami sklep kreta24.pl, który specjalizuje się w sprowadzaniu greckich artykułów spożywczych. Wśród wielu produktów wystawianych przez nich szczególną uwagę powinniście zwrócić na oliwę Biolea neratzio, która w zeszłym na targach tych uzyskała tytuł najlepszy zagraniczny produkt ekologiczny. Więcej informacji na temat tej oliwy znajdziecie w naszej recenzji.

Natura food

Targi Żywności Ekologicznej i Regionalnej NATURA FOOD to najważniejsze wydarzenie branży eko żywności w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej. W ostatnich edycjach tej imprezy uczestniczyło blisko 300 wystawców oraz około 12 tysięcy zwiedzających. W ramach imprezy organizowany jest również konkurs na najlepsze produkty ekologiczne, najwyżej ocenione zostaną nagrodzone Złotym Medalem NATURA FOOD 2015. Poza wystawami na targach organizowane są również różnego rodzaju prelekcje, spotkania informacyjne oraz konkursy skierowane do osób odwiedzających. Impreza odbędzie się w hali Expo - Łódź przy al. Politechniki 4. Więcej szczegółowych informacji oraz możliwość kupna biletów online znajdziecie na stronie:

http://www.naturafood.pl/

Jeśli mieszkacie w Łodzi lub będziecie najbliższy weekend spędzać w tym mieście to zapraszamy Was na te targi oraz do odwiedzenia stoiska sklepu kreta24.pl. My, jako gorący orędownicy kuchni greckiej oraz dobrego jedzenia  z pewnością wybierzemy się na tę imprezę. W miarę możliwości postaramy się zamieścić na naszej stronie krótką relację z tych targów.

Gosia i Piotrek,  data_2015-09-29 19:50:40 2015-09-29 19:50:40
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
zobacz pozostałe aktualności z tego miesiąca »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10153185337302551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera