Matala Beach Festival w czerwcu już po raz dziewiąty

data_2019-03-05 20:06:20 2019-03-05 20:06:20

Znana jest już tegoroczna data organizacji słynnego Matala Beach Festival. Ta legendarna impreza, która na dobre wpisała się w kalendarz kreteńskich wydarzeń, w tym roku odbędzie się w dniach 21, 22 i 23 czerwca (piątek-niedziela). Warto odnotować, że Matala Beach Festival zorganizowany będzie już po raz dziewiąty. Fani dobrej muzyki i zabawy, którzy będą w tym czasie na Krecie, powinni zarezerwować sobie choć jeden dzień i pojechać do Matali, aby poczuć magiczny klimat lat siedemdziesiątych. Koncerty są organizowane w pobliżu słynnej skały z jaskiniami, co powoduje że atmosfera jest bardzo niezwykła. Oczywiście na chwilę obecną nie jest znany program oraz nazwy występujących zespołów. Tradycyjnie informacje te są przekazywane kilka dni przed rozpoczęciem festiwalu.

Matala Beach Festival 2018

Jeśli ktoś z Was planuje w tym roku wziąć udział w całym tym wydarzeniu, to radzimy jak najszybciej zarezerwować noclegi. Na obecną chwilę w samej Matali zostało już tylko kilka wolnych pokoi, a w okolicznych miejscowościach położonych niedaleko (Kalamaki, Kamilari czy Sivas) są dostępne już tylko pojedyncze oferty. W popularnym serwisie rezerwacyjnym booking.com w dniach 21-23.06 zajętość miejsc noclegowych wskazywana jest na 97%. Matala Beach Festival cieszy się dużą popularnością, a stali bywalcy tej imprezy dokonują rezerwacji zaraz po ogłoszeniu terminu wydarzenia. Oczywiście jeśli spóźnicie się z dokonaniem rezerwacji pozostają jeszcze noclegi na polu namiotowym.

Matala Beach Festival

Gosia,  data_2019-03-05 20:06:20 2019-03-05 20:06:20
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
zobacz pozostałe aktualności z tego miesiąca »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Artur Nowak
2019-03-05 19:28:36

To wiocha i matala po tym prymitywnym świecie jest piękniejsza. Kocham ją we wrześniu kiedy już te wszystkie glony spłyną do morza

1
Kamil Wolak
2019-03-05 19:36:44

W jednej z jaskiń można przykimać :) Tak jak Hipisi kiedyś :)

 CRETE - Kreta
CRETE - Kreta
2019-03-05 19:44:20

Generalnie to jest zakaz nocowania w jaskiniach.

 Anna Evelyn
Anna Evelyn
2019-03-07 02:06:13

CRETE - Kreta oj oj tam ..

Jola Ostraszewska
2019-03-05 20:01:25

Kiedyś wpadnę w tym terminie sprawdzić co oferuje festiwal. Jestem ciekawa czy choć kilku posiadaczy garbusów (nie licząc tego co tam mieszka), bulików czy ogórków przyjeżdża się bawić

1
Saskia Huizer - de Kanter
2019-03-05 22:31:46

Ray, jammer dat we dan geen vakantie hebben!

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10156066077572551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera