Serwis wymaga plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej.
Aegean Airlines wśród czołowych lini lotniczych wg. eDreams.com
2019-01-31 19:02:16
Linie lotnicze Aegean Airlines, znane polskim podróżnym między innymi z lotów pomiędzy Polską a Grecją, znalazły się na trzecim miejscu w gronie przewoźników najlepiej ocenianych w serwisie rezerwacji eDreams.com. Wysoka ocena użytkowników tego portalu to między innymi zasługa tego, że greckie linie lotnicze posiadają jedną z bardziej nowoczesnych flot. Zwiększa to wygodę podróżnych oraz pozwala na osiągnięcie bardzo niskiego jednostkowego zużycia paliwa. Nowoczesna flota samolotów jest także przykładem nie tylko dbałości o ekonomikę kosztów, ale również przywiązywania uwagi i troski o zasoby środowiska naturalnego.
W opiniach zamieszczonych na portalu eDreams.com podróżni zwracali również uwagę na niezwykle wysoką jakość obsługi oraz serwisu pokładowego. Sporo pochwał zbierał również życzliwy i uśmiechnięty personel.
Na koniec warto wspomnieć tylko, że ranking opublikowany na stronie eDreams.com został stworzony na podstawie średniej z ocen wystawianych przez użytkowników tego serwisu. W zeszłym roku łącznie było to ponad 70 tysięcy opinii realnych podróżnych, którzy kupili bilety za pośrednictwem tej strony.
gość PiotrWie Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
gość PiotrWie My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
gość zecia Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
Komentarze
komentarz z
Lecimy już niedługo✌️
komentarz z
Szkoda tylko że ceny z kosmosu :(
komentarz z
Moje ulubione linie lotnicze
Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz
lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10155991239197551