Dziś wystartowały targi Natura Food 2018 w Łodzi

data_2018-10-12 20:05:02 2018-10-12 20:05:02

Dziś rozpoczęła się jedenasta edycja Międzynarodowych Targów Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD 2018. To bez wątpienia największa i najważniejsza tego typu impreza w Polsce. Każda kolejna edycja przyciąga nie tylko liczną grupę odwiedzających ale również szerokie spektrum wystawców. W tym roku podobnie jak w latach ubiegłych nie zabraknie na tych targach greckich produktów. O ich dostępność zadbają tacy wystawcy jak sklep kreta24.pl (stoisko 13), oliwowo.pl (stoisko 142), Greco Products oraz Olive’s Earth (stoisko 231).

Natura food 2018 w Łodzi

Jeśli gotowanie, poznawanie nowych smaków oraz jedzenie jest Waszą pasją to gorąco zachęcamy do odwiedzenia tych targów nie tylko ze względu na obecność produktów z Grecji. Osobiście polecamy także eksplorować stoiska innych wystawców. Można znaleźć tu doskonałe produkty wytwarzane przez lokalnych wytwórców, których receptury opierają się bardzo często na regionalnych przepisach. O tym jak wyglądała ubiegłoroczna edycja możecie przekonać się oglądając poniższą galerię zdjęć.

Warto zauważyć, że dodatkowo w sobotę 13 października o godzinie 16 oraz 17 odbędą się tam dwa wykłady tematyczne, poświęcone produktom z Grecji.

Targi są dostępne dla zwiedzających w sobotę od godziny 10 do 20 oraz w niedzielę od godziny 10 do 16. Koszt jednorazowego biletu online dostępnego na stroniehttp://www.targi.lodz.pl/dla-zwiedzajacych/kup-bilet-on-line/ to 11 zł. Możliwe jest również wykupienie biletu trzydniowego kosztującego 22 zł. Więcej informacji o samych targach znajdziecie na poniższej stronie: http://www.targi.lodz.pl/


Gosia i Piotrek,  data_2018-10-12 20:05:02 2018-10-12 20:05:02
Średnia: 3.5
Liczba ocen: 1
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
Kreta informacje 3.5 na 5 (0) liczba ocen 1
zobacz pozostałe aktualności z tego miesiąca »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10155755110852551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera