Booking.com

Agia Galini przed sezonem

data_2017-05-25 20:25:24 2017-05-25 20:25:24

Agia Galini jest jednym z najpopularniejszych nadmorskich kurortów na południowym wybrzeżu Krety. Jeśli dotąd nie mieliście okazji tam pojechać to warto chociaż obejrzeć dzisiejszy film. Przed sezonem zgodnie z nazwą tej miejscowości panuje tam wciąż "święty spokój". Film został zrealizowany w rozdzielczości 4K.
Gosia i Piotrek,  data_2017-05-25 20:25:24 2017-05-25 20:25:24
Średnia: 4
Liczba ocen: 1
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
Kreta informacje 4 na 5 (0) liczba ocen 1
zobacz pozostałe aktualności z tego miesiąca »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Moniś Osterowa
2017-05-25 18:41:00

Agia Galini wieczorkiem, ach cudowna atmosfera..........

1
Malgorzata Stepinska
2017-05-25 18:56:05

Może kiedyś tam dotrę.

1
 CRETE - Kreta
CRETE - Kreta
2017-05-25 19:08:44

Małgorzata kiedyś na pewno się uda :)

 Malgorzata Stepinska
Malgorzata Stepinska
2017-05-25 19:40:42

Tak,tak wiem.W ubieglgm roku byłam w zachodniej Krecie.Ten rok już zaplanowany i kolejny również ale kto wie może w 2018 plany zmienić się moga

Magdalena Cierpik
2017-05-25 19:11:12

Mam praktycznie identyczne zdjęcie w tle na Facebooku

 CRETE - Kreta
CRETE - Kreta
2017-05-25 19:48:13

Fakt - ujęcie bardzo podobne :)

Redouane Chatri
2017-05-25 21:00:27

Mmmmmm me love crecce
Welcome Mytilène ;)

1
Simon Simon
2017-05-25 21:44:32

30 lipca juz niedlugo ^^

1
Alf Cato Munkvold
2017-05-26 04:46:23

Flott plass.

1
 gość}
gość PiotrWie
2017-05-26 10:07:41

Jak na nasze gusty trochę za duży ten kurort - ale okolice pomiędzy Preveli a Agia Gallini jak najbardziej - Agios Pavlos, Tiopetra czy Agia Fotini. Ale na szczęście nie jest to Platanias czy Malia.

Piotrek | www.crete.pl
Piotrek | www.crete.pl
2017-05-26 11:36:23

Fakt do Platanias czy też Mali jeszcze daleko tej miejscowości. Trzeba jednak tak jak piszesz przyznać, że jest to relatywnie duży "kurort" i jeśli ktoś liczy na nieco mniej formalny i mniej turystyczny klimat to powinien wybrać jedną z innych okolicznych miejscowości. Nawet sam układ zabudowy może budzić mieszane uczucia. Z jednej strony trzeba przyznać że ma w sobie pewien uroku, ale na nas mimo wszystko robił nieco przytłaczające wrażenie. Przez gęstą kaskadową zabudowę hotele zdają się siedzieć sobie wzajemnie na głowie. Też wątpię aby kiedyś była to dla nas miejscowość którą wybierzemy na odpoczynek. Co nie zmienia faktu, że jako taka może się podobać ;)

Włodzimierz Bania
2017-05-26 23:19:39

W sierpniu jadę z cała rodzinka na dwa tygodnie

1

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10154543665852551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera