Kolejne ważne wyróżnienie dla oliwy Physis of Crete

data_2017-04-27 20:18:07 2017-04-27 20:18:07

Jest nam niezwykle miło poinformować o tym, że oliwa Physis of Crete produkowana przez naszych greckich przyjaciół, rodzinę Asmarianakis z miejscowości Kritsa znajdującej się na Krecie zdobyła w tym roku brązowy medal na London International Olive Oil Competitions. Po gwiazdce "great taste" zdobytej w 2015 roku jest to kolejne ważne wyróżnienie uzyskane przez tę oliwę. Tym bardziej więc możemy Wam polecić kupno tego produktu.

Physis of Crete 0.2

Dostępny jest on oczywiście w wielu miejscach na Krecie w tym również w sklepie Nostimon w Kritsie. Jeśli jednak nie chcecie czekać z jej kupnem aż do kolejnego wyjazdu do Grecji to produkty Physis of Crete możecie również kupić bez problemu w internetowym sklepie www.kreta24.pl.

Gosia i Piotrek,  data_2017-04-27 20:18:07 2017-04-27 20:18:07
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
zobacz pozostałe aktualności z tego miesiąca »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Tomasz Stopa
2017-04-27 18:40:19

Zgadzam sie z werdyktem. Uzywam na co dzien zamiennie z BIO oliwa z Agia Triada.

1
Anna Gorzen
2017-04-28 16:55:50

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10154473631247551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera