Crete tourist guide

The best Polish website dedicated to the Greek island Crete and to a small extent of continental Greece. You will find useful information related to visiting Crete that goes beyond the offer of optional tours. On the website you will also find descriptions of the most interesting places that we visited by visiting this largest Greek island. The content complements the current news, photographs and recipes of Greek cuisine.

Face lifting at Loutro

data_2019-12-16 19:05:33 2019-12-16 19:05:33

Loutro is one of the more picturesque towns located on the southern coast of Crete. Usually, during the period when tourism completely dies, this place is overcome by almost complete peace and quiet disturbed only by a few permanent residents. However, there are many indications that during the upcoming winter, life in Loutro will be much safer and much more visible. All this is due to a thorough renovation to be carried out on the streets and pavements in this town.

Loutro

Manousos Chiotaki (Μανούσος Χιωτάκης) - the mayor of Sfakia announced that as part of a project whose cost is estimated at around 450,000 €, works related to the replacement of pavement surfaces and lighting installation will be carried out. The current work schedule provides that the implementation of this project should be completed before the beginning of next year's season, i.e. by the end of March at the latest.

Work related to this project will start this year. The first renovation teams are expected to visit Lutro after Christmas. In the following days, in fair weather, construction materials and heavier equipment are to be transported to the village.

Unfortunately, as part of the work performed, coastal revitalization will not be carried out. This part of Loutro will remain unchanged. However, the mayor of Sfakia assures that after completing all the works, the town will gain a new splendor, which should be appreciated by tourists visiting Loutro next year.

Gosia i Piotrek,  data_2019-12-16 19:05:33 2019-12-16 19:05:33
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
see other news from this month »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Anne Passera
2019-12-16 18:17:11

Loutro bellissima

1
Skąpska Grazyna
2019-12-17 08:51:14

Jak miło popatrzeć byłam kelnerka przez 1.5mc w pierwszej tawernie od str portu.gdzie dopływ prom Pozdrawiam i polecam do spędzenia czasu spokuj i przedewsztmystkim pozwalająca cisza

1
 gość}
gość PiotrWie
2019-12-17 10:28:56

Znaczy się w hotelu Sifis? My tam spaliśmy kilkukrotnie pracujących wspominamy OK.

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10156692180067551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera