Crete tourist guide

The best Polish website dedicated to the Greek island Crete and to a small extent of continental Greece. You will find useful information related to visiting Crete that goes beyond the offer of optional tours. On the website you will also find descriptions of the most interesting places that we visited by visiting this largest Greek island. The content complements the current news, photographs and recipes of Greek cuisine.

Creating a new dive park in Stalis

data_2019-11-25 19:42:30 2019-11-25 19:42:30

Diving enthusiasts will love the information that a diving park will be created in the popular tourist destination in the north of Crete, Stalis. The project has already obtained the appropriate consent of the Environmental Protection Commission and environmental licenses, and according to the hxonews.gr portal, work on its creation is already underway.

Source of the photo: www.hxonews.gr

The creation of this park is part of a plan to improve alternative forms of tourism and to extend the tourist season in Crete. After completion of works, the existing underwater area, as announced, will be transformed into a peculiar oasis of diving, in which guests will see an even more beautiful seabed and artificial reefs. The dive park is being created in cooperation with the Greek Center for Marine Research in the area of distribution of new habitats, creation of ecosystems and improvement of marine life in this area. The park will have a total area of 22.5 acres.

The dive park in Stalis is not the only new place of this type. Similar ventures arise in several other places of Crete. Their task will be to attract this group of "specialized" tourists who choose tourist destinations precisely in terms of the possibility of realizing their diving hobby. As we wrote above, the second goal is to significantly extend the tourist season.

Gosia,  data_2019-11-25 19:42:30 2019-11-25 19:42:30
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
see other news from this month »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Martyna Zieba
2019-11-25 19:47:46

Robert Braziewicz kolejny powod do powrotu

 Robert Braziewicz
Robert Braziewicz
2019-11-25 21:09:49

Martyna Zieba jedziemy w ten weekend

1
 CRETE - Kreta
CRETE - Kreta
2019-11-25 21:10:38

Robert Braziewicz Poczekajcie może aż otworzą ;-)

1
 Robert Braziewicz
Robert Braziewicz
2019-11-25 21:15:47

CRETE - Kreta nie ma na co czekać ktoś musi pierwszy przetrzeć szlaki

2
KIWI Travel
2019-11-26 22:29:42

Super wiadomość! Brakowało takiego miejsca na Krecie!

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10156640174742551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera