Crete tourist guide

The best Polish website dedicated to the Greek island Crete and to a small extent of continental Greece. You will find useful information related to visiting Crete that goes beyond the offer of optional tours. On the website you will also find descriptions of the most interesting places that we visited by visiting this largest Greek island. The content complements the current news, photographs and recipes of Greek cuisine.

Agios Nikolaos on the drone film

data_2019-05-12 19:31:10 2019-05-12 19:31:10

Agios Nikolaos is a picturesque city of 11,000 inhabitants located in the Lassithi prefecture. One of the most recognizable places in this city is "bottomless" as it was believed to be the Voulismeni lake and the marina, which for many years has been receiving the Blue Flag award for many years. Even if you have spent your holidays here and walked through most of the streets of Agios Nikolaos, you will certainly look forward to seeing the city from above. We invite you today to watch the movie filmed from the drone, from this perspective Agios is even more charming.

Gosia,  data_2019-05-12 19:31:10 2019-05-12 19:31:10
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
see other news from this month »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Dariusz Kubacki
2019-05-12 17:35:49

Byłem polecam wszystkim piękne miasteczko

Aska Mazur
2019-05-12 17:38:48

Byłam pięknie tam

Ella Schabowska
2019-05-12 17:40:47

Piękne miasteczko

Aneta Owczarek
2019-05-12 17:44:46

Byliśmy w ubiegłym roku

Roma Kapałka
2019-05-12 17:46:10

Polecam

Aneta Owczarek
2019-05-12 17:46:42

Piotr Pietrzak
2019-05-12 17:49:15

Cudowne Agios,byliśmy tam kilka lat temu

Aleksandra Cichoń-Szkudlarek
2019-05-12 17:56:31

Pięknie tam

Violka Kujawa
2019-05-12 18:02:08

Polecam

Marta Domagała
2019-05-12 18:07:01

Przykro mi, ale ten filmik nie oddaje nawet w 1% uroku Agios Nikolaos.

1
Katarzyna Koreń
2019-05-12 18:11:25

Będę we wrześniu. Już się nie mogę doczekać

Monika Lepkowska
2019-05-12 18:35:12

Byliśmy rok temu ❤️ przepięknie ❤️❤️❤️

Małgorzata Rzeszutek
2019-05-12 19:22:52

Pięknie i klimatyczne miasteczko

Aleksandra Marr
2019-05-12 19:44:50

A mnie aż tak nie urzekło

Martyna Abu Louz
2019-05-12 19:49:40

Byłam, kocham❤️❤️❤️

Ewa Szumowska
2019-05-12 19:58:37

Byliśmy tam w czasie majówki

3
Barbara Wieczorek
2019-05-13 10:13:16

Byliśmy rok temu- cudowne miejsce

Renata Dzioba
2019-05-13 12:55:16

A ja tu od 30 lat mieszkam!!!

2
Joanna Walkiewicz
2019-05-14 11:43:16

byłam, cudnie

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10156200531207551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera