Kreta Reiseführer

Die beste polnische Website, die der griechischen Insel Kreta und zu einem kleinen Teil des kontinentalen Griechenlands gewidmet ist. Sie finden nützliche Informationen zum Besuch von Kreta , die über das Angebot optionaler Touren hinausgehen. Auf der Website finden Sie auch Beschreibungen der interessantesten Orte, die wir besuchten, als wir diese größte griechische Insel besuchten. Der Inhalt ergänzt die aktuellen Nachrichten, Fotos und Rezepte der griechischen Küche.

Agios Nikolaos über den Drohnenfilm

data_2019-05-12 19:31:10 2019-05-12 19:31:10

Agios Nikolaos ist eine malerische Stadt mit 11.000 Einwohnern in der Präfektur Lassithi. Einer der bekanntesten Orte in dieser Stadt ist "bodenlos", da angenommen wurde, dass es sich um den Voulismeni-See und den Yachthafen handelt, der seit vielen Jahren mit der Blauen Flagge ausgezeichnet wurde. Auch wenn Sie Ihren Urlaub hier verbracht haben und durch die meisten Straßen von Agios Nikolaos gelaufen sind, werden Sie sich sicher darauf freuen, die Stadt von oben zu sehen. Wir laden Sie heute ein, den von der Drohne gefilmten Film zu sehen, aus dieser Perspektive ist Agios noch charmanter.

Gosia,  data_2019-05-12 19:31:10 2019-05-12 19:31:10
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
Weitere Nachrichten von diesem Monat »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Dariusz Kubacki
2019-05-12 17:35:49

Byłem polecam wszystkim piękne miasteczko

Aska Mazur
2019-05-12 17:38:48

Byłam pięknie tam

Ella Schabowska
2019-05-12 17:40:47

Piękne miasteczko

Aneta Owczarek
2019-05-12 17:44:46

Byliśmy w ubiegłym roku

Roma Kapałka
2019-05-12 17:46:10

Polecam

Aneta Owczarek
2019-05-12 17:46:42

Piotr Pietrzak
2019-05-12 17:49:15

Cudowne Agios,byliśmy tam kilka lat temu

Aleksandra Cichoń-Szkudlarek
2019-05-12 17:56:31

Pięknie tam

Violka Kujawa
2019-05-12 18:02:08

Polecam

Marta Domagała
2019-05-12 18:07:01

Przykro mi, ale ten filmik nie oddaje nawet w 1% uroku Agios Nikolaos.

1
Katarzyna Koreń
2019-05-12 18:11:25

Będę we wrześniu. Już się nie mogę doczekać

Monika Lepkowska
2019-05-12 18:35:12

Byliśmy rok temu ❤️ przepięknie ❤️❤️❤️

Małgorzata Rzeszutek
2019-05-12 19:22:52

Pięknie i klimatyczne miasteczko

Aleksandra Marr
2019-05-12 19:44:50

A mnie aż tak nie urzekło

Martyna Abu Louz
2019-05-12 19:49:40

Byłam, kocham❤️❤️❤️

Ewa Szumowska
2019-05-12 19:58:37

Byliśmy tam w czasie majówki

3
Barbara Wieczorek
2019-05-13 10:13:16

Byliśmy rok temu- cudowne miejsce

Renata Dzioba
2019-05-13 12:55:16

A ja tu od 30 lat mieszkam!!!

2
Joanna Walkiewicz
2019-05-14 11:43:16

byłam, cudnie

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10156200531207551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera