Crete tourist guide

The best Polish website dedicated to the Greek island Crete and to a small extent of continental Greece. You will find useful information related to visiting Crete that goes beyond the offer of optional tours. On the website you will also find descriptions of the most interesting places that we visited by visiting this largest Greek island. The content complements the current news, photographs and recipes of Greek cuisine.

Wine and cheese at Fortezza

data_2024-06-20 20:21:06 2024-06-20 20:21:06

This Friday, June 21, in Rethymno, wine lovers should reserve a few hours of their time. The Wines @ Fortezza event organized by Wines of Crete, the municipality of Rethymno and the Association of Cretan Winemakers will be held in the local Fortezza fortress from 7:30 p.m. to 11 p.m. During this event, you will be able to taste over 200 different wines from 22 local wineries that belong to the Crete Winemakers Network. This is an excellent opportunity to compare the tastes of wines made from Cretan grapes with those made from grapes known on European markets. During the tasting, visitors will also be able to meet the winemakers themselves.

Wines Of Crete

The local Galeni cheese factory - AFOI Zervo OE - will also take part in the event, so it will also be an opportunity to try high-quality Cretan cheeses. There is probably no better combination than wine and cheese. The event will be accompanied by live music with Eleni Dramitinou and Tina Tsimpidis.

Admission to this event is paid. The entrance ticket will cost €10.

Fortezza

The local authorities of Crete, looking for new customers, have started promoting wine tourism for several years. Friday's event, which will be organized for the fourth time, fits perfectly into this trend. Getting to know local wines, varieties and flavors means learning about the culture, traditions and inhabitants of the island. It is also a response to the message of the advertising campaign which advertises the island with the slogan " Crete, feel the authenticity ". It is intended to encourage visitors to discover everything that makes up this island's unique tourist experience.

Wines @ Fortezza

Gosia,  data_2024-06-20 20:21:06 2024-06-20 20:21:06
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
see other news from this month »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/860144379493161

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera