Crete tourist guide

The best Polish website dedicated to the Greek island Crete and to a small extent of continental Greece. You will find useful information related to visiting Crete that goes beyond the offer of optional tours. On the website you will also find descriptions of the most interesting places that we visited by visiting this largest Greek island. The content complements the current news, photographs and recipes of Greek cuisine.

Kourtaliotiko Gorge closed after rockslide

data_2024-01-19 21:32:38 2024-01-19 21:32:38

The driver who was driving through the picturesque Kourtaliotiko gorge today was unlucky and extremely lucky at the same time. Stones fell from a rocky slope of the gorge from a height of 300 meters and some of them hit a passing car. The vehicle was seriously damaged and its condition can be seen in the attached photo and it speaks for itself. Fortunately, the driver did not suffer any injuries.

Landslide in Kourtaliotiko Photo source: cretalive.gr

The Directorate of Technical Works in Rethymno decided to close the road through Kourtaliotiko for 24 hours in order to remove rocks and stones from the road. During this time, southbound drivers can pass through the adjacent Kotsifou Gorge. This road has been opened to traffic due to this exceptional situation. Security and renovation works are underway in this gorge until the end of January.

At the same time, the services drew attention to the fact that there is uncontrolled grazing of sheep and goats on the slopes of the gorge, which increases the likelihood of rocks breaking off and increases the risk to road safety. Perhaps this is not the only reason for today's accident. Just three weeks ago, a rockslide also occurred in this gorge. Appropriate actions are to be taken to end this practice and prevent further rockslides. At the same time, the services appeal to animal owners to move them to another place.

Gosia,  data_2024-01-19 21:32:38 2024-01-19 21:32:38
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
see other news from this month »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

2024-01-19 20:43:10

Kierowca miał sporo szczęścia

 CRETE - Kreta
CRETE - Kreta
2024-01-19 20:45:37

Mirek Jarek Bardzo dużo szczęścia! Na stronie jest więcej zdjęć.

1
2024-01-19 20:43:19

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/766061032234830

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera