Crete tourist guide

The best Polish website dedicated to the Greek island Crete and to a small extent of continental Greece. You will find useful information related to visiting Crete that goes beyond the offer of optional tours. On the website you will also find descriptions of the most interesting places that we visited by visiting this largest Greek island. The content complements the current news, photographs and recipes of Greek cuisine.

A two-day rescue operation near Agia Roumeli

data_2022-10-21 20:13:15 2022-10-21 20:13:15

The 65-year-old Austrian, who was rescued today from a steep terrain near the exit of the Samaria Gorge next to Agia Roumeli, can be very lucky. The man got stuck in rough terrain on Thursday afternoon, but was only brought from the rocks today.

The mouth of the Samaria Gorge

The tourist was passing the Samaria Gorge, but in the final stage he climbed the surrounding rocks. Later, instead of going down the path, he most likely chose some shortcut that took him to a place from which he could no longer get out on his own. Fortunately, he managed to notify his wife, who called a rescue team.

In total, as many as 13 people went to help, including firefighters from Annopoli. The Coast Guard also took part in the rescue acacia, transporting firefighters to the vicinity, from where they could go further. Nevertheless, the degree of difficulty of this area and the late hour made it impossible to continue the rescue operation yesterday. Help came only this morning, so the tourist had to spend the whole night on a very steep rock. The operation ended around 11am today. Fortunately, this time everything ended well. Despite the dehydration, the tourist was in good condition after he was removed from the rocks. Just in case, after the end of the action, the rescuers handed the man over to a doctor in Agia Roumeli.

You can see what the unlucky (or lucky guy?) Download action looked like in the videos recorded by the rescue team.

You can see photos from the rescue operation here .

Gosia,  data_2022-10-21 20:13:15 2022-10-21 20:13:15
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
see other news from this month »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

 gość}
gość PiotrWie
2022-10-21 22:44:42

Wyobraźnia ludzka nie ma granic 

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10158774760287551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera