Crete tourist guide

The best Polish website dedicated to the Greek island Crete and to a small extent of continental Greece. You will find useful information related to visiting Crete that goes beyond the offer of optional tours. On the website you will also find descriptions of the most interesting places that we visited by visiting this largest Greek island. The content complements the current news, photographs and recipes of Greek cuisine.
Booking.com

The reopening of museums in Greece

data_2021-05-14 20:16:26 2021-05-14 20:16:26

Starting today, Greek museums are reopening to visitors after months of lockdown. However, if you think that the museums were covered with dust during the six-month break, then we must disappoint you. Most Greek museums, both public and private, have used this time for a series of works such as digitally upgrading their facilities, creating virtual tours and undertaking other digital activities for children and adults, registering and digitizing finds, designing and preparing new exhibitions.

It is also worth remembering that on May 18, which is next Tuesday, is International Museum Day, when admission to museums is free.

Heraklion Archaeological Museum Heraklion Archaeological Museum

Therefore, if you plan to visit Crete, it is worth remembering about the local interesting museums, where you can see the rich collections reminding about the unusual history of the island. The most unusual and extensive collection is presented by the Heraklion Archaeological Museum . You can visit every day from 8am to 8pm, except on Tuesdays when the opening hours are a bit shorter: 10.00-20.00

We are also looking forward to the opening at the new premises of the Archaeological Museum in Chania. The relocation of the collections from the old location has now been completed and final work is underway.

Of course, from today museums will operate under imposed sanitary requirements, i.e. the obligatory use of masks, a limited number of visitors and a certain number of people in groups in the case of guided tours, as well as the use of distance, disinfection and good ventilation of rooms.

Gosia,  data_2021-05-14 20:16:26 2021-05-14 20:16:26
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
see other news from this month »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

2021-05-14 19:27:04

18 maja nie jest piątkiem :)

 CRETE - Kreta
CRETE - Kreta
2021-05-14 19:37:27

Joanna Wzk Dzięki

2021-05-14 22:24:06

Widać głowa myślała o piątku... ;)

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10157958598467551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera