Crete tourist guide

The best Polish website dedicated to the Greek island Crete and to a small extent of continental Greece. You will find useful information related to visiting Crete that goes beyond the offer of optional tours. On the website you will also find descriptions of the most interesting places that we visited by visiting this largest Greek island. The content complements the current news, photographs and recipes of Greek cuisine.

Cretan olives awarded in a prestigious competition in London

data_2020-07-04 20:06:09 2020-07-04 20:06:09

London IOOC is definitely one of the most important and also the largest European competitions, which assess the quality of oil. Samples of the highest quality products that compete with each other in several categories are sent to various countries. Although as part of competition, producers can compete with each other also in terms of design, however, the awards for quality are the most prestigious and ennobling for everyone. The more we are pleased to inform you that the three Cretan oils that are very often in our kitchen have been awarded the London IOOC awards.

Olive 2020

Silver medal received high-polyphenol olive oil produced by the family CROWN Asmarianakis of Kritsy. The same distinction was also given to the Eliama Daily Value olive oil , which is a brand created by Elli's Farm located in Agia Varvara. The third medal, this time the bronze, was awarded to the Physis of Crete 0.2 oil, which, like the CROWN, is produced by the Asmarianakis family. We are all the more pleased because we know the producers of both Korona and Physis of Crete and Eliamy. These are people for whom olive oil is a real passion. We know with what care and attention to every aspect they approach their work. There is no randomness in the quality of their products, only hard work and vast knowledge of olive trees and olive oil. We would like to congratulate all awarded winners for these awards and wish them further successes in the future.

Finally, we would like to remind you that all these oils, as well as many others, can be bought without any major problems in our online store Kreta24.pl .

Gosia i Piotrek,  data_2020-07-04 20:06:09 2020-07-04 20:06:09
Średnia: 5
Liczba ocen: 1
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
Kreta informacje 5 na 5 (0) liczba ocen 1
see other news from this month »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Joanna A. Kalicińska-Klimek
2020-07-04 18:23:18

Korona najlepsza

Gisele Sisco Criscuolo
2020-07-04 22:35:33

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10157260428077551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera