Crete tourist guide

The best Polish website dedicated to the Greek island Crete and to a small extent of continental Greece. You will find useful information related to visiting Crete that goes beyond the offer of optional tours. On the website you will also find descriptions of the most interesting places that we visited by visiting this largest Greek island. The content complements the current news, photographs and recipes of Greek cuisine.

August is a hot month at Greek airports

data_2018-09-13 19:26:48 2018-09-13 19:26:48

In the latest press release, the Greek Civil Aviation Authority published passenger traffic statistics that were recorded at local airports during the first eight months of 2018. For now, everything indicates that this year will allow for a very positive upward trend in the number of passengers. From January to August 2018, all Greek airports served less than 44.5 million passengers. This means about a 10% increase compared to the same period last year.

Heraklion - airport

Increased traffic was recorded both for international and domestic flights. The number of foreign passengers arriving to Greece over the first eight months was higher by about 9.4% compared to last year. During this period, over 10 million foreign travelers benefited from Greek airports. It is worth noting here that in this group over 1/3 of the people were those who decided to come to Greece in August. It is clear that the last month was very busy for Greek airports.

In August, the following airports were among the five most popular airports with the largest passenger traffic: Athens (2,879,000 passengers), Heraklion (1,467 thousand passengers), Rhodes (1,055,000 passengers), Thessaloniki (835,000 passengers) ) and Corfu (700,000 passengers). Once again, the top five included the airport of Chania, which in recent months enjoys the weaker interest of carriers.

Airport

Finally, it is worth noting that the airport in Sitia can be proud of again. Over the first eight months, it recorded the largest increase in passenger traffic from all airports in Greece. In this period, the airport in Sitia served a total of less than 50,000. passengers. This means about 110% increase in traffic compared to the same period in 2017.

Piotrek,  data_2018-09-13 19:26:48 2018-09-13 19:26:48
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
see other news from this month »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera