Kreta Reiseführer

Die beste polnische Website, die der griechischen Insel Kreta und zu einem kleinen Teil des kontinentalen Griechenlands gewidmet ist. Sie finden nützliche Informationen zum Besuch von Kreta , die über das Angebot optionaler Touren hinausgehen. Auf der Website finden Sie auch Beschreibungen der interessantesten Orte, die wir besuchten, als wir diese größte griechische Insel besuchten. Der Inhalt ergänzt die aktuellen Nachrichten, Fotos und Rezepte der griechischen Küche.

Rundflug über Agios Nikolaos

data_2019-11-07 18:52:03 2019-11-07 18:52:03

Heute möchten wir Sie zu einem Rundflug über Agios Nikolaos einladen. Diese Stadt liegt im östlichen Teil von Kreta und wird sehr oft von Touristen besucht. Dies sollte nicht überraschen, denn die Lage neben der malerischen Mirambelo-Bucht verleiht ihr viel Charme. Das dichte Straßennetz lädt zum Spazierengehen und Erkunden der fotogenen Gassen dieser Stadt ein. Der Vorteil von Agios Nikolaos sind auch die vielen ausgezeichneten Tavernen, in denen Sie Ihre Batterien aufladen können, um Kreta weiter zu erkunden.

Piotrek,  data_2019-11-07 18:52:03 2019-11-07 18:52:03
Średnia: 4.5
Liczba ocen: 2
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
Kreta informacje 4.5 na 5 (0) liczba ocen 2
Weitere Nachrichten von diesem Monat »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Olenka Cze
2019-11-07 17:58:07

Ukochane agios:)

1
Arleta Kowalska
2019-11-07 18:27:20

Cudowne Agios ❤️

1
Agnieszka Malanowska
2019-11-07 18:52:16

Kretańskie San Tropéz

2
Roma Kapałka
2019-11-07 19:30:22

Piękne miejsce

1
Katarzyna Anszczak
2019-11-07 23:58:04

cudne miejsce

1
Aneta Oleksyn
2019-11-08 07:56:45

Cudowne miejsce

1
Katarzyna Ga
2019-11-08 11:09:04

Cudowne miejsce

Katarzyna Ga
2019-11-08 11:10:52

1
 Beata Mikisz
Beata Mikisz
2019-11-08 15:40:19

Katarzyna Ga te schody długo będę pamiętać

 Katarzyna Ga
Katarzyna Ga
2019-11-08 18:32:28

Hanna Duda
2019-11-08 14:04:20

Ja również polecam a także rejs na wyspę Spinalonga

1
Beata Mikisz
2019-11-08 15:43:24

Piękne miejsce

2
Wojtek Arciszewski
2019-11-09 00:14:35

Fajne, lecz wieczorami zatłoczone . Wkurzało nas kelnerskie nagabywanie nas po rosyjsku

1
 Anna Evelyn
Anna Evelyn
2019-11-09 17:42:29

Wojtek Arciszewski tez tak mam ;

1
 CRETE - Kreta
CRETE - Kreta
2019-11-09 17:56:47

Nam kiedyś Kretenka powiedziała "Rosjanie, Polacy, wszystko jedno" :)

 Wojtek Arciszewski
Wojtek Arciszewski
2019-11-09 19:29:49

CRETE - Kreta to prawda, nasze języki słowiańskie są dla nich takie same.Natomiast, kiedyś trafiliśmy na młodego kelnera, który brał nas za Rosjan, lecz po naszych wyjaśnieniach, że my Polacy rozpromieniał ogromnie , oświadczając

Małgorzata Widz
2019-12-18 15:28:32

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10156596023987551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera