Kreta Reiseführer

Die beste polnische Website, die der griechischen Insel Kreta und zu einem kleinen Teil des kontinentalen Griechenlands gewidmet ist. Sie finden nützliche Informationen zum Besuch von Kreta , die über das Angebot optionaler Touren hinausgehen. Auf der Website finden Sie auch Beschreibungen der interessantesten Orte, die wir besuchten, als wir diese größte griechische Insel besuchten. Der Inhalt ergänzt die aktuellen Nachrichten, Fotos und Rezepte der griechischen Küche.

Elafonissi von oben gesehen

data_2019-09-28 19:52:28 2019-09-28 19:52:28

Dieser Strand zieht Menschen wie ein Magnet an, denn jeder möchte diesen magischen Ort mit eigenen Augen sehen. Wenn sie es beschreiben, sagen sie, dass es ein Paradies ist. Die schöne Farbe des Wassers und hier und da rosa Sand, malerische Felsen schaffen eine ungewöhnliche Landschaft. Die natürliche und einzigartige Schönheit dieses Teils der Küste und der charakteristischen Dünen ist geschützt und gehört zum Netzwerk der Natura-2000-Gebiete. Lassen Sie uns Elafonissi im Voraus anschauen!

Gosia,  data_2019-09-28 19:52:28 2019-09-28 19:52:28
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
Weitere Nachrichten von diesem Monat »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Iwona Burakowska
2019-09-28 17:59:33

Najpiękniejsza

2
Anna Zalewska
2019-09-28 18:01:12

Tam zawsze tak wieje, czy mieliśmy "szczęście"?

 CRETE - Kreta
CRETE - Kreta
2019-09-28 18:02:08

Mieliście "szczęście" :)

1
 Przemek Kądracki
Przemek Kądracki
2019-09-28 20:13:11

Anna Zalewska chyba wieje bo i my trafiliśmy na kiepską pogodę :p tak samo i balos.

 Iwona Derlatka
Iwona Derlatka
2019-09-28 20:51:05

Straszne tłumy ludzi, wiało strasznie ,ale warto bo pięknie.❤

Rafał Mąder
2019-09-28 18:29:56

Piekna

1
Anna Woźnicka
2019-09-28 18:43:37

Cudowna,byliśmy w zeszłym roku
Obowiązkowy punkt będąc na Krecie.

1
Agnes Mokros
2019-09-28 18:58:11

Moja ukochana

2
Joanna Gumienna- Zalewska
2019-09-28 19:04:23

Gdy tam byliśmy, to wiało niemiłosiernie

1
Gosia Pętlicka
2019-09-28 19:19:36

Moja ulubiona plaża

1
Sonia Zwierzyna
2019-09-28 21:17:04

Bartek Zwierzyna

Dominika Grygier
2019-09-29 07:26:15

Cudowna, byłam tydzień temu i jestem zachwycona :)

1
Marek Zapek Zaporowski
2019-10-02 16:53:35

W sobotę nie wiało

1

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10156496395662551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera