Kreta Reiseführer

Die beste polnische Website, die der griechischen Insel Kreta und zu einem kleinen Teil des kontinentalen Griechenlands gewidmet ist. Sie finden nützliche Informationen zum Besuch von Kreta , die über das Angebot optionaler Touren hinausgehen. Auf der Website finden Sie auch Beschreibungen der interessantesten Orte, die wir besuchten, als wir diese größte griechische Insel besuchten. Der Inhalt ergänzt die aktuellen Nachrichten, Fotos und Rezepte der griechischen Küche.

Malerische Stadt Sisi

data_2019-07-19 18:42:21 2019-07-19 18:42:21

Sisi, weniger als 30 km von Agios Nikolaos entfernt, ist eines der vielen Touristenziele in dieser Gegend von Kreta. Im Gegensatz zu Orten wie Malia oder Stalida können Sie jedoch auf viel mehr Ruhe und Frieden zählen. Die malerische felsige Küste hat viele Anhänger, die bereit sind, während der Ferienzeit nach Sisi zurückzukehren. Heute laden wir Sie ein, sich einen von Giannis Psaroudakis an diesem Ort gedrehten Kurzfilm anzusehen und Sie zu ermutigen, sich in dieses Gebiet Kretas zu begeben.

Piotrek,  data_2019-07-19 18:42:21 2019-07-19 18:42:21
Średnia: 0
Liczba ocen: 0
  • 0.5
  • 1.0
  • 1.5
  • 2.0
  • 2.5
  • 3.0
  • 3.5
  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0
 
 
Oceniłeś na:
 
Weitere Nachrichten von diesem Monat »
Wszystkie treści i zdjęcia występujące w serwisie są naszą własnością.
Wykorzystanie ich w dowolnej formie wymaga pisemnej zgody autorów.

Komentarze

Kat Baw
2019-07-19 16:49:58

Kacper Bawor, Kuba Bawor co Wy na to?

 Kacper Bawor
Kacper Bawor
2019-07-19 16:51:15

Kat Baw kiedy?

 Kat Baw
Kat Baw
2019-07-19 16:54:37

Kacper Bawor jak najszybciej ❤️

Zofia Krajnik
2019-07-19 16:53:23

Byłam w maju :) Fajne i spokojne miejsce :) Polecam.

1
Magda Dolińska
2019-07-19 16:54:45

Śliczne miejsce

Bar Sad
2019-07-19 16:56:40

Super położenie!

Zofia Sokołowska
2019-07-19 17:00:53

Bylam. W hotelu Palm Bay przepieknie ukwieconym. Hamaki pomiedzy palmami. Cudnie.

Marcin Strzelczyk
2019-07-19 17:18:32

Monika Strzelczyk

1
 Monika Strzelczyk
Monika Strzelczyk
2019-07-19 17:36:28

Marcin Strzelczyk ❤❤❤ zakochałam się w tym miejscu! Jeszcze tam wrócimy

Artur Nowak
2019-07-19 19:07:11

Byłem jest cudnie

Aleksandra Cichoń-Szkudlarek
2019-07-19 19:08:48

Polecam! Mała kameralna, klimatyczna!

1
Magdalena Rybkowska
2019-07-20 06:15:14

Angelika Lasek, Marcin Lasek,Kamila Skrzypek,Beata Śniady,JR Śniady musimy tam wrócić

 Kamila Skrzypek
Kamila Skrzypek
2019-07-20 06:21:07

Magdalena koniecznie

 Magdalena Rybkowska
Magdalena Rybkowska
2019-07-20 06:33:44

Kamila Skrzypek no to przecież że Olivierka miałam na myśli...

 gość}
gość PiotrWie
2019-07-20 19:48:22

Przy dłuższych ujęciach w tle widać Mount Selenę więc ja byłem nad Sisi ( 1550 m )

Wypełnij poniższy formularz aby dodać komentarz

lub kliknij w poniższy link aby skorzystać z możliwosci komentowania przez facebooka:
https://www.facebook.com/crete.poland/posts/10156346395797551

Nazwa użytkownika:

Adres e-mail:

Tytuł:

Treść:

Przepisz kod z obrazka:
Kod obrazka

Wpisanie prawidowego kodu oznacza zgodę na przetwarzanie danych w celu wyświetlania komentarza.
Kontakt Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych na stronie możliwy jest pod adresem mailowym [email protected]

Zapisz komentarz
Zapisz komentarz

Polecamy:

Oliwa i kosmetyki organiczne Olivaloe

Najnowsze komentarze:

gość PiotrWie  Wczoraj zaczęło przybywać ludzi na wyspie, dziś ( czwartek) przybyło wyraźnie więcej - przyjechali Grecy na święta. Zobaczymy na jak długo.
 Vai, zapraszam
gość PiotrWie  My lecieliśmy ( co prawda 10 kwietnia, więc 9 dni przed Wielkanocą ) z Aten na Paros i w samolocie było zdecydowanie poniżej połowy miejsc zajęte. Na dzień dzisiejszy jest bardzo mało ludzi - co nas bardzo cieszy. Ponieważ planujemy pozostać na Cykladach do 4 czerwca zobaczymy kiedy ilość turystów zacznie narastać.
 
 
 
gość zecia  Moussaka to greckie danie, które zawsze mnie urzeka swoim smakiem. Robię ją z bakłażanem, mieloną wołowiną, ziemniakami i kremowym beszamelem. Bakłażana smażę na oliwie, mięso doprawiam cynamonem i pomidorami – aromat roznosi się po kuchni. Układam warstwy i zapiekam, aż wierzch jest złocisty – wygląda jak z obrazka. Dla nas wrzucam odrobinę ostrej papryki – polski sznyt dla wyrazistości. (...)
CRETE Copyright © 2009-25 Linki | Kontakt | Polityka prywatności | Kontakt | Newsletter
ukryj
Zapisz się do
Newslettera